Politică de confidentialitate

Accesul corinne.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

Informatiile furnizate catre corinne.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare.

corinne.ro NU solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

corinne.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la contact.corinnecollection@gmail.com 

corinne.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

corinne.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre corinne.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

corinne.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la corinne.ro.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea corinne.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.