Informatii GDPR

Prin intermediul acestei pagini, inainte de a folosi formularul de comanda de pe site-ul corinne.ro, vrem sa va asiguram ca aveti acces la o informare adecvata cu privire la colectarea si procesarea datelor dvs. cu caracter personal conform cu Regulamentul UE GDPR, asa cum prevede reglementarile in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta informare de prelucrare a datelor cu caracter personal poate fi completata cu alte/ cu alti termeni si conditii care se aplica in acest: , politica de pe website sau fata de care v-ati datconsimtamantul prin interactionarea cu noi.


Ce inseamna date cu caraeter personal?
"Date cu caracter personal": inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila. 

("persoana vizata”): o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii
sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.


Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal?
"Prelucrare" insemna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar ficolectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea,
consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.


Ce date prelucram?

In vederea comunicarii, prelucram urmatoarele date cu caracter personal: adresa de e-mail, nume si prenume, adresa completa, nr. telefon, modalitate de plata: cont Bancar.

Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal!